Barcelona

Sánchez-Camacho nega que consentís a Método 3 la gravació de la seva conversa i afirma que té la confiança de Rajoy

Alícia Sánchez-Camacho nega rotundament que donés el seu vistiplau a Método 3 perquè gravés la seva conversa amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola al restaurant La Camarga de Barcelona. Aquest dijous, "El Periodico" publica que el director de l'agència Método 3, Francisco Marco, assegura que la líder del PPC tenia un "ple coneixement" de l'enregistrament d'aquesta conversa. En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Sánchez-Camacho remarca que té la confiança absoluta de Mariano Rajoy.

RedaccióActualitzat
La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, nega que l'espionatge per part de l'agència Método 3 al restaurant La Camarga es fes amb el seu consentiment. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", la líder dels populars catalans ha desmentit que conegués l'enregistrament de la seva conversa amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victoria Álvarez Martín, segons explica el director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco. Aquesta revelació de Marco la publica aquest dijous el diari "El Periódico", que cita un escrit del director de l'agència enviat al jutjat. L'edició catalana del diari "El País", també informa que la presidenta del PP català era plenament conscient de la gravació. Un exempleat de l'agència afirma que es va instal·lar la gravadora en un centre de taula després de descartar que la portés la mateixa Sánchez-Camacho, per si es posava nerviosa.

Alícia Sánchez-Camacho ha assegurat a Catalunya Ràdio que no sabia res d'aquest enregistrament: "En absolut, i així ho vaig declarar. Totes aquestes informacions que ja fa temps que surten jo les rebo amb molta normalitat, amb molta tranquil·litat. Li poso un exemple: a la mateixa resposta de la demanda civil, aquestes persones van donar tres o quatre versions diferenciades."

Segons "El Periódico", Francisco Marco explica que la conversa entre Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola es va encarregar en nom de la dirigent popular. El director detalla al jutge com es va preparar l'operatiu i diu que es va arribar a trucar al client per confirmar que tot estava a punt. El detectiu ha defensat sempre que la gravació de La Camarga va ser legal perquè hi havia consentiment d'almenys una de les parts implicades. Aquesta tesi l'ha refermat el responsable de Método 3 fins i tot després de l'acord del 19 de juny entre l'agència i Sánchez-Camacho.

Alícia Sánchez-Camacho ha destacat que té la plena confiança del president espanyol, Mariano Rajoy, i del partit per continuar com a màxim responsable del PPC. Sánchez-Camacho ha destacat que la seva carrera política no està acabada, tal com s'ha especulat des de determinats sectors: "La confiança del senyor Rajoy en mi és absoluta. És que no hi ha ni base per dir tot això. Crec que els que ho demanen potser és perquè en tenen moltes ganes, i això demostra que molesto alguns en política catalana. Ara es veu que el Partit Popular no és residual i que la seva líder té molta força, i l'intenten desgastar amb mitjans que no són legítims ni democràtics".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut