Aranjuez

Tomás Gómez diu que té "informació" que finalment el projecte d'Eurovegas no es farà

El secretari general dels socialistes madrilenys assegura que el projecte de macrocomplex de joc i oci impulsat pel magnat Sheldon Adelson a Alcorcón ha "caigut" i finalment no es durà a terme.

RedaccióActualitzat
El secretari general dels socialistes madrilenys, Tomás Gómez, ha assegurat aquest dijous que el seu partit té "alguna informació" que el projecte de macrocomplex de joc i oci Eurovegas, impulsat pel magnat Sheldon Adelson a Alcorcón, ha "caigut" i finalment no es durà a terme.

Gómez ha exigit explicacions al govern de la Comunitat de Madrid. En declaracions als mitjans de comunicació a Aranjuez, ha emplaçat el president regional, el popular Ignacio González, a explicar als madrilenys "la veritat" sobre si el projecte tira endavant o "ha caigut" definitivament i li ha preguntat públicament si Adelson "farà la inversió" que havia anunciat. "És una pregunta que crec que ha de respondre a tots els madrilenys, perquè no estem disposats que se'ns segueixi enganyant ni un minut més", ha afirmat.

El govern autonòmic demana que ho demostri

El conseller de Presidència i Justícia i portaveu del govern regional, Salvador Victoria, ha demanat a Gómez que, si sap que el projecte no tirarà endavant, ho acrediti o, en cas contrari, deixi de fer "afirmacions sense cap tipus de proves". Victoria ha destacat que és un projecte "complex" i que fins fa sis mesos no hi havia un marc jurídic legal que el permetés.

El portaveu ha retret que Gómez critiqui contra un projecte que pot suposar l'ocupació de 200.000 persones i li ha demanat que deixi d'"atemorir els madrilenys i espantar-los sobre la base de la mentida".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut