El Cap de Trànsit de Girona, Narcís Clé, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
El Cap de Trànsit de Girona, Narcís Clé, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Girona

El cap de Trànsit de Girona dimiteix després de ser enxampat a 160 km/h

Narcís Clé tornava en cotxe oficial d'una reunió a Barcelona sobre la seguretat en el trànsit quan els Mossos han fotografiat el vehicle excedint la velocitat permesa a l'AP-7.

RedaccióActualitzat
El Cap de Trànsit de Girona, Narcís Clé, s'ha vist obligat a renunciar al càrrec després que els Mossos han fotografiat el cotxe oficial que conduïa a 160 quilòmetres per hora a l'autopista AP-7.
 
Clé ha presentat la renuncia i li ha estat acceptada pel conseller d'Interior, Ramon Espadaler. El conseller ha lamentat l'incident al temps que ha destacat la "talla d'un servidor públic que reconeix un error que ha comès".
 
Es dóna el cas que el cap de Trànsit de Girona tornava d'una reunió a Barcelona per tractar, justament, temes sobre la seguretat en el trànsit amb l'objectiu de planificar mesures per reduir la sinistralitat a les carreteres.
 
La sanció que comporta l'excés de velocitat que li ha costat el càrrec a Clé és considerada com a greu i es quantifica amb 300 euros i la retirada de dos punts del carnet de conduir.
Anar al contingut