Polinyà

Detingut un home a Polinyà per incendiar casa seva amb la seva dona tancada a dins

Segons ha explicat la víctima, el marit la va deixar dins del pis sense claus i hi va calar foc, abans de marxar tancant la casa amb clau. La dona va haver de sortir per la finestra gràcies a l'ajuda d'un veí per poder fugir de les flames.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Polinyà que presumptament hauria cremat casa seva quan la seva dona estava tancada en una habitació. La nit de dijous a divendres, la policia catalana ha rebut un avís d'incendi, que els Bombers han pogut apagar al cap de poca estona. A conseqüència dels fets, només ha hagut de ser atesa la dona, veïna del primer pis, per intoxicació lleu causada per la inhalació de fum.

Segons ha explicat la víctima, el marit la va deixar dins del pis sense claus i hi va calar foc, abans de marxar tancant la casa amb clau. La dona va haver de sortir per la finestra gràcies a l'ajuda d'un veí per poder fugir de les flames. L'home, de 29 anys, ha estat detingut unes hores més tard i se li atribueixen un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un delicte d'incendi.
Anar al contingut