Barcelona

Pedro J. Ramírez assegura que Luis Bárcenas li va confessar haver participat en el suposat finançament il·legal del PP

El director del diari "El Mundo", Pedro J. Ramírez, assegura en un article publicat en l'edició impresa del seu diari que l'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas li va confessar haver participat en el suposat finançament il·legal del partit i publica els detalls de la conversa.

RedaccióActualitzat
El director del diari "El Mundo", Pedro J. Ramírez, assegura en un article publicat en l'edició impresa del seu diari que l'extresorer del Partit Popular Luis Bárcenas li va confessar haver participat en el suposat finançament il·legal del partit.

Pedro J. Ramírez afirma que va parlar amb Bárcenas pocs dies abans que ingressés a la presó i que l'exresponsable de les finances dels populars li va explicar que, almenys els últims 20 anys, el PP ha estat rebent donacions en metàl·lic d'empresaris que, a canvi, obtenien adjudicacions o contractes de les administracions governades pel PP. Segons el director d'"El Mundo", Bárcenas li va assegurar que tenia documentació amb la qual podia fer caure el govern.

Luis Bárcenas és a la presó des del passat 27 de juny, després que el jutge Pablo Ruz li prengués declaració sobre els 47 milions d'euros dipositats a Suïssa. Poc després li va imposar una fiança de 43 milions d'euros en concepte de responsabilitat civil.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut