Madrid

Sáenz de Santamaría avança que a partir del setembre eliminaran o fusionaran 57 organismes públics

Redacció - 08/07/2013 - 14.08h.

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha anunciat que el mes de setembre s'aprovaran les actuacions normatives necessàries per "eliminar, fusionar o simplificar" 57 organismes que depenen de l'Estat. La vicepresidenta ha explicat durant una conferència als cursos d'estiu que organitza la Universitat Complutense de Madrid que l'executiu de Mariano Rajoy vol "donar exemple" per combatre la crisi econòmica i que, per això, vol començar a reduir o simplificar els organismes públics. Sáenz de Santamaría no ha concretat, però, quins departaments quedaran afectats en aquesta retallada.

En la seva intervenció, la vicepresidenta també ha subratllat que el govern vol centralitzar la gestió de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de l'Administració General de l'Estat. Cada ministeri gestiona ara les seves pròpies comunicacions electròniques. Sáenz de Santamaría ha explicat que l'executiu té la intenció de posar en marxa un tauler digital únic que eviti el "pelegrinatge" dels ciutadans a "llistats d'anuncis" per saber si li han imposat una sanció o li han concedit una beca.

Quan ha acabat la conferència, Soraya Sáenz de Santamaría ha declinat fer cap mena de declaracions al voltant del cas Bárcenas.

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots