Barcelona

"Els optimistes" treuen cançó pròpia de l'estiu amb Marina Rossell, Blaumut, Joan Dausà, Vuit, Txarango, Lexu's, Elena Gadel, Cesk Freixas i els Catarres

El programa de Catalunya Ràdio treu aquest estiu disc propi que compta amb una desena de cançons de les poblacions més optimistes, i inclou la cançó pròpia de l'estiu. Per crear-la, Manu Guix i Àngel Llàcer han reunit Els Catarres, Txarango, Blaumut, Cesk Freixes, Joan Dausà, Lexus, Elena Gadel, Vuit i Marina Rossell.

RedaccióActualitzat
El programa de Catalunya Ràdio "Els optimistes" treuen aquest estiu disc propi que compta amb una desena de cançons de les poblacions més optimistes i cançó pròpia de l'estiu. Per crear "Estiu optimista", Manu Guix i Àngel Llàcer, responsables del programa, han reunit: un autèntic "dream team" del pop català: Els Catarres, Txarango, Blaumut, Cesk Freixes, Joan Dausà, Lexus, Elena Gadel  Vuit i Marina Rossell.
 

El CD, que compta amb 13 cançons, recull deu cançons dedicades, amb toc d'humor, a les poblacions catalanes més optimistes, segons van escollir els oients del programa cada mes de setembre a juny. Es tracta de La xaranga de Reus, El rock de Vilassar de Mar, L'havanera de Palafrugell, La rumba de Torelló, El vals de Cervera, El rap de la Ràpita, El funk de la Seu, El ritme de Sallent, El pop de Calafell i Disco-Tossa.

El disc, que es podrà aconseguir de dijous a diumenge amb la compra del diari "Ara", també inclou "L'himne optimista", que s'ha pogut sentir des del primer dia al programa.
 

Finalment, inclou la cançó d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio: el tema de Els Catarres, "Rock & roll".
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut