Barcelona

La cuinera Carme Ruscalleda, l'activista social Núria Gispert i la investigadora Anna Veiga, Medalles d'Honor del Parlament

La cuinera Carme Ruscalleda, l'activista social i exdirectora de Càritas Núria Gispert i la investigadora Anna Veiga són reconegudes amb el màxim guardó de la cambra catalana. Ha estat també una dona, la presidenta Núria De Gispert, qui n'ha anunciat els noms.

RedaccióActualitzat
Són tres medalles d'Honor per reconèixer el talent femení. El Parlament de Catalunya ha donat a conèixer els noms de les guardonades amb la Medalla d'Honor de la cambra catalana, la màxima distinció que atorga.

Ha estat també una dona, la presidenta de la cambra, Núria De Gispert, qui ha fet públic els noms: Són la cuinera Carme Ruscalleda, premiada pel seu reconegut paper en l'impuls de la gastronomia catalana, la investigadora Anna Veiga i l'activista social Núria Gispert, exdirectora de Càritas.

Les medalles es lliuraran la vigília de l'11 de setembre en un acte al Parlament.

L'any passat van ser Càritas i Òmnium les que van rebre aquest premi, mentre que l'any 2011 va ser l'aleshores entrenador del Barça, Pep Guardiola, que va recollir la Medalla pronunciant un emotiu discurs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut