Rètol del restaurant La Camarga, on hauria començat l'escàndol de l'espionatge.
Rètol del restaurant La Camarga, on hauria començat l'escàndol de l'espionatge.
Barcelona

La jutge continuarà investigant la gravació de La Camarga

A la líder del PPC, Sánchez Camacho, no li ha servit de res firmar un acord amb l'agència de detectius Método 3 en virtut del qual va retirar-los la denúncia per haver posat micròfons a la taula on va dinar amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola, María Victoria Álvarez. La investigació sobre aquella gravació tira endavant.

RedaccióActualitzat
La jutge que investiga el presumpte cas d'espionatge a la presidenta del Partit Popular català, Alícia Sánchez Camacho, continuarà treballant en la gravació de la conversa al restaurant La Camarga.
 
A la líder del PPC, Sánchez Camacho, no li ha servit de res firmar un acord amb l'agència de detectius Método 3 en virtut del qual va retirar-los la denúncia per haver posat micròfons a la taula on va dinar amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola, María Victoria Álvarez. Amb aquest acord, Método 3 assumia la responsabilitat de no haver custodiat correctament la gravació i es comprometia a pagar 80.000 euros a Alícia Sánchez Camacho.
 
La fiscalia va demanar que aquell pacte no alterés la investigació i ara la jutge ha decidit tirar endavant en aquest negociat per aclarir què hi ha al darrere de la gravació. Igualment, ha rebutjat tornar la cinta amb la gravació.
 
La presidenta del Partit Popular ha negat sempre estar al darrere d'aquell espionatge i ha iniciat una ofensiva contra tots aquells que difonguin una conversa privada captada sense consentiment. Amb tot, l'advocat d'un dels treballadors de Método 3 que va col·locar els micròfons al restaurant assegura que la líder popular estava al corrent de la implicació de l'agència en aquell episodi.
Anar al contingut