Punt de Vilada on s'ha produït el tiroteig en què els mossos han abatut el presumpte autor dels trets de Ripoll. (Catalunya Informació)
Punt de Vilada on s'ha produït el tiroteig en què els mossos han abatut el presumpte autor dels trets de Ripoll. (Catalunya Informació)
Vilada

Els mossos abaten a trets el fugitiu que havia disparat contra una patrulla policial a Ripoll

El mossos d'esquadra han abatut a trets aquest dimarts al vespre l'home que la matinada passada va disparar tres trets contra una patrulla policial a Ripoll. En l'intercanvi de trets, que s'ha produït a prop de Vilada, al Berguedà, també ha quedat ferit lleu un agent dels mossos.

RedaccióActualitzat
El mossos d'esquadra han abatut a trets aquest dimarts al vespre l'home que la matinada passada havia fugit d'un control de seguretat ciutadana i durant la persecució en cotxe va intentar atropellar els agents i va disparar dos trets amb arma de foc.

A dos quarts de vuit del vespre, al Berguerdà, es produïa un tiroteig entre el fugitiu i els agents dels mossos d'esquadra que l'havien estat perseguint durant vint hores. En l'intercanvi de trets, que s'ha produït prop de Vilada, també ha quedat ferit lleu un agent dels mossos. A resultes d'aquest intercanvi de trets el fugitiu ha resultat mort.

Els fets s'han produït a la sortida del municipi de Vilada en direcció a Castell de l'Areny i Borredà. De fet, el municipi de Castell de l'Areny ha quedat aïllat perquè els agents han tallat la carretera en ambdues direccions fins que el jutge no n'ha fet l'aixecament del cadàver. 
Anar al contingut