La BBC mostra Rajoy llepant-se els llavis, mentre que al peu s'hi pot llegir que ha negat els sobresous repetidament.
La BBC mostra Rajoy llepant-se els llavis, mentre que al peu s'hi pot llegir que ha negat els sobresous repetidament.
Barcelona

La BBC, "Le Monde" o "The Financial Times" parlen d'un Rajoy contra les cordes

La premsa internacional es fa ressò del "cas Bárcenas" i expliquen que el president del govern espanyol "hauria cobrat sobresous il·legals". La revista alemanya "Der Speigel" parla de "bomba" per referir-se a les declaracions de l'extresorer del PP.

RedaccióActualitzat
La possible implicació de Mariano Rajoy en el "cas Bárcenas" ja ha arribat a la premsa internacional. La BBC se'n fa ressò i explica que les declaracions de l'extresorer impliquen el president del govern espanyol. Indiquen que el PP està desmentint de manera reiterada el possible finançament il·legal. També diu que Bárcenas hauria rebut diners de constructors espanyols i els hauria repartit després a membres del seu partit.

En l'edició digital, el mitjà de comunicació públic britànic es burla de Rajoy amb la fotografia amb què il·lustra la notícia.

"Le Monde" titula "Rajoy hauria cobrat sobresous il·legals". També parla de la negació del suposat finançament il·legal que fa el PP.

Per a la revista alemanya "Der Spiegel", "L'extresorer del PP confirma suborns a exalts càrrecs". Parla de "bomba" per referir-se a les declaracions de Bárcenas, que esquitxarien alts càrrecs del partit.

El rotatiu "The Financial Times" titula: "El tresorer del PP trenca el silenci en l'escàndol de finançament il·legal".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut