Boston

L'acusat dels atemptats a Boston es declara no culpable

Dzhokhar Tsarnaev s'ha declarat no culpable dels trenta càrrecs que li imputen, la major part dels quals li podrien comportar la pena de mort. El jove, de 19 anys, està acusat d'un acció que va causar tres morts i 264 ferits.

RedaccióActualitzat
Dzhokhar Tsarnaev, el noi acusat del doble atemptat a la marató de Boston de l'abril passat, s'ha declarat no culpable dels trenta càrrecs que li imputen. Disset d'aquests càrrecs li podrien comportar la pena de mort. El jove, de 19 anys, està acusat d'un acció terrorista que va causar tres morts i 264 ferits.

Tsarnaev ha comparegut per primera vegada davant d'un jutge federal per començar la instrucció del cas, que no arribarà a judici fins d'aquí a uns mesos. La vista ha durat set minuts i s'ha fet davant la presència de nombrosos familiars de les víctimes.

El jove d'origen txetxè ha badallat mentre llegien els càrrecs contra ell. Amb la roba taronja de pres i amb el braç enguixat, ha saludat amb un petó a l'aire la seva família, també present a la vista.

El noi va al·legar davant la policia que havia atemptat a la marató com a represàlia per les guerres de l'Iraq i l'Afganistan. Va actuar juntament amb el seu germà Tamerlan, que va morir abatut pels agents mentre fugia de la policia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut