Nacho Llovet serà un dels referents aquesta temporada.
Bàsquet

El Fiatc Joventut renova Nacho Llovet per una temporada

El jugador, de 22 anys i 2,02 m, complirà així la tercera campanya a les files del primer equip del club, on juga des dels 12 anys quan va arribar a l'equip infantil. Llovet era un dels tres jugadors que el Fiatc Joventut havia inscrit a la llista de jugadors subjectes a dret de tempteig al costat de Pere Tomás i Álex Suárez.

Actualitzat
El Fiatc Joventut ha renovat per una temporada el pivot Nacho Llovet, segons que ha informat el club català. El jugador, de 22 anys i 2,02 m, complirà així la seva tercera campanya a les files del primer equip del club, on juga des dels 12 anys quan va arribar a l'equip infantil. Llovet era un dels tres jugadors que el Fiatc Joventut havia inscrit a la llista de jugadors subjectes a dret de tempteig al costat de Pere Tomás i Álex Suárez.

El pivot s'ha mostrat "molt feliç" de poder seguir defensant la samarreta verd-i-negra i s'ha compromès a "donar el màxim en cada partit i seguir creixent com a jugador".

Sobre les opcions que tindrà l'equip de fer un bon paper la pròxima campanya a la Lliga Endesa, Llovet ha apuntat que "sabem que no serà fàcil", encara que ha destacat que, entre els jugadors "de la casa" que hi ha a la plantilla, "el nivell d'implicació és total".

La renovació del del planter era una de les prioritats del nou director tècnic verd-i-negre, Jordi Martí, que ha qualificat Llovet com "un model a seguir per tots els nens de l'escola de bàsquet del club, tant en l'aspecte esportiu com en el personal".
Anar al contingut