El Delta de l'Ebre
El Pla de Conca limita el cabal de l'Ebre.
Tortosa

El president de la Comunitat de Regants de l'Esquerra de l'Ebre dimiteix pel Pla de Conca

Dimiteix el president de la Comunitat de Regants de l'Esquerra de l'Ebre, Lluís Pegueroles. En el rerefons d'aquesta dimissió, hi ha el Pla de Conca aprovat la setmana passada, que limita el cabal final del riu per poder destinar més aigua a regar. La Plataforma en Defensa de l'Ebre creu que això posa en risc la viabilitat del Delta.

RedaccióActualitzat
El president de la Comunitat de Regants de l'Esquerra de l'Ebre, Lluís Pegueroles, ha dimitit del càrrec. La decisió és conseqüència de la polèmica que ha sorgit pel vot favorable al Pla de Conca de l'Ebre i que no ha agradat gens a la junta dels regants.

Pegueroles ha presentat la renúncia "irrevocable" del seu càrrec, que ja ha posat a disposició de l'entitat. La dimissió es farà efectiva dimarts que ve. El responsable de la Comunitat de Regants de l'Esquerra de l'Ebre ha explicat en un comunicat que la junta de govern no comparteix els seus arguments pels quals va emetre un vot favorable "condicionat" al Pla de Conca de l'Ebre. Pegueroles assumeix personalment el vot però ha recordat que es va donar suport al pla "per defensar els interessos dels comuners regants", exigir mesures per a la protecció per al Delta de l'Ebre i més recursos per a la lluita contra el cargol maçana.
Anar al contingut