Sabadell

Les obres per allargar les línies S1 i S2 dels Ferrocarrils provoquen talls durant l'estiu al Vallès

Les obres per allargar la línia S2 dels Ferrocarrils de la Generalitat comportarà divsersos talls durant aquest estiu a la ciutat de Sabadell, on està previst fer-hi quatre estacions noves.

RedaccióActualitzat
Els trens de Ferrocarrils de la Generalitat que connecten Barcelona amb el Vallès deixaran de funcionar en alguns trams, a causa d'obres.
 
El servei de la línia S2 de Sabadell quedarà tallat des d'aquest dissabte i fins a mitjans de setembre, entre les estacions de Sabadell Estació i Sabadell Rambla.  A més, aquest cap de setmana i el del 27 i 28 de juliol tampoc hi haurà trens entre Sant Quirze i Sabadell.
 
Pel que fa a l'agost, el cap de setmana del 24 i el 25, la línia que connecta Barcelona amb Sabadell quedarà tallada entre Sant Cugat i Volpelleres. Els trens de la línia S1 no arribaran fins a Terrassa, sinó que acabaran el recorregut a Sant Cugat.
 
Ferrocarrils de la Generalitat ha anunciat que oferirà un servei alternatiu de bus per garantir la mobilitat dels usuaris.

Les obres que provoquen aquests talls en el servei permetran allargar les línies S1 i S2, amb noves estacions a Sabadell i Terrassa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut