El jove, a l'habitacle del motor. (Foto: EFE)
El jove, d'uns 25 anys i de nacionalitat marroquina, es troba en bon estat físic. (Foto: EFE)
Melilla

Troben un immigrant contorsionat a l'habitacle del motor d'una furgoneta al port de Melilla

La Guàrdia Civil ha localitzat un immigrant amagat al doble fons d'un vehicle al port de Melilla, en concret a l'habitacle del motor d'una furgoneta completament contorsionat per la cintura.

RedaccióActualitzat
La Guàrdia Civil ha localitzat un immigrant amagat al doble fons d'un vehicle al port de Melilla, en concret a l'habitacle del motor d'una furgoneta completament contorsionat per la cintura, segons han informat fonts policials.

La policia l'ha localitzat durant l'escorcoll d'una furgoneta amb matrícula francesa, quan es disposava a embarcar amb destinació a Màlaga, i l'han hagut d'auxiliar per treure'l "d'un habitacle tan infrahumà", on l'havien introduït completament contorsionat per la cintura, literalment doblegat "a 90 graus".

El jove, d'uns 25 anys i de nacionalitat marroquina, es troba en bon estat físic i ha estat posat a disposició judicial en qualitat de testimoni i lliurat posteriorment al Cos Nacional de Policia en aplicació de la vigent Llei d'Estrangeria.

El conductor del vehicle, també de nacionalitat marroquina i amb residència legal a França, ha ingressat a la presó per un delicte "contra els drets dels ciutadans estrangers"; és a dir, per tràfic de persones.
Anar al contingut