Jerez de la Frontera

El PP assegura que els SMS de Bárcenas són la prova que Rajoy no va cedir al "xantatge" de l'extresorer

El vicesecretari d'organització del Partit Popular, Carlos Floriano, assegura que el que faci Luis Bárcenas els "preocupa zero". El partit descarta cap dimissió i acusa el PSOE de "connivència amb un delinquent." Rajoy mantindrà l'agenda prevista per a la setmana que ve amb tota normalitat.

RedaccióActualitzat
El vicesecretari d'Organització i Electoral del PP, Carlos Floriano, ha estat l'encarregat de valorar les noves revelacions del diari "El Mundo" sobre el "cas Bárcenas". El polític popular ha assegurat que el govern espanyol no cedirà mai al xantatge de l'extresorer.

Floriano assegura que el PP "ha fet les coses bé" i que els SMS publicats pel diari madrileny són "la prova material d'un intent de xantatge privat" de Bárcenas al president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

El dirigent popular argumenta que la publicació dels missatges evidencia que el xantatge de l'extresorer no va funcionar.
Per això considera que Bárcenas ha intentat portar l'extorsió "a la llum pública". Subratlla, però, que el PP "no cedirà mai a cap xantatge, coacció o pressió", ja que no té "absolutament res a amagar".
De fet, assegura que és el "partit més transparent" de l'arc parlamentari.

Floriano creu que, malgrat tot, Bárcenas fa ara públics els SMS per intentar "desviar l'atenció" de l'opinió pública sobre la seva possible responsabilitat penal i "amagar l'origen del seu diners".

Floriano conclou que els "preocupa zero" el que faci Luis Bárcenas. De fet, ha explicat que Rajoy manté l'agenda prevista per a la setmana que ve amb tota normalitat.

Acusa PSOE de "connivència amb un delinqüent"

El vicesecretari d'Organització també ha contestat el líder dels socialistes, Alfredo Pérez Rubalcaba, que ha comparegut pocs minuts abans que ell per demanar la dimissió immediata de Rajoy. Floriano acusa el PSOE de "connivència amb un delinqüent" per demanar la renúncia del president del govern espanyol.

Aquest diumenge el diari "El Mundo" ha publicat un seguit de suposats SMS entre l'extresorer del PP i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut