Barça

El Barça i el Bayern de Munic arriben a un acord per al traspàs de Thiago Alcántara al club bavarès

El Barça i el Bayern de Munic han tancat el traspàs de Thiago Alcántara al club bavarès. Finalment l'operació serà un traspàs i no el pagament dels 18 milions d'euros de la clàusula, un fet que ha fet augmentar el cost final de l'operació i que quedarà en 25 milions. L'acord inclou també un partit amistós entre els dos equips, a disputar en els pròxims 4 anys. El Bayern ha preferit negociar amb el Barça i no depositar la clàusula del jugador per no enemistar els dos clubs, que mantenen una excel·lent relació.

Actualitzat
El Barça i el Bayern de Munic han tancat el traspàs de Thiago Alcántara al club bavarès. Finalment l'operació serà un traspàs i no el pagament dels 18 milions d'euros de la clàusula per part dels alemanys, un fet que ha fet augmentar el cost final de l'operació i que queda "valorat" en 25 milions. L'acord inclou també un partit amistós entre els dos equips, a disputar en els pròxims 4 anys.

En un comunicat oficial, el Bayern ha informat que pagarà 20 milions al Barça. La diferència sortiria d'una rebaixa del sou del jugador i del pagament per l'amistós.

Les negociacions van començar dijous i l'acord econòmic s'ha tancat aquest diumenge. El Bayern ha preferit negociar amb el Barça i no dipositar la clàusula del jugador per no enemistar els dos clubs que mantenen una excel·lent relació. El jugador té previst viatjar avui cap a Alemanya per integrar-se a la plantilla de Pep Guardiola.

L'internacional espanyol, de 22 anys, deixa l'entitat blaugrana després de dues temporades completes al primer equip.Thiago estava citat avui a les instal·lacions de Sant Joan Despí per començar la pretemporada.Els jugadors faran les proves mèdiques, dimarts s'entrenaran per primera vegada i Tito Vilanova i Andoni Zubizarreta faran una roda de premsa conjunta. En aquests primers dies de feina i fins a final de mes, encara faltaran els jugadors que van disputar la Copa Confederacions; els 8 internacionals per Espanya, a més de Neymar i Dani Alves.

Carles Puyol és l'únic jugador que no es pot entrenar encara per culpa de la lesió. El primer amistós de l'estiu serà el dia 20 d'aquest mes a Polònia i 4 dies després el Barça jugarà contra el Bayern de Pep Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut