Barcelona

La jutge imputa la responsable de finances del PSC, Lluïsa Bruguer, en relació amb el "cas Método 3"

La jutge que investiga el suposat espionatge al restaurant La Camarga de Barcelona ha imputat la responsable de finances del PSC, Lluïsa Bruguer. La policia judicial s'ha presentat a la seu del PSC i li han confiscat l'ordinador. Els agents estarien buscant documentació relacionada amb el cas d'espionatge de Método 3. Fonts judicials han confirmat a Catalunya Ràdio que la jutge que porta el cas està a punt d'aixecar el secret de sumari.

RedaccióActualitzat
La jutge que investiga el suposat espionatge al restaurant la Camarga de Barcelona, Elisabet Castelló, ha imputat la responsable de finances del PSC, Lluïsa Bruguer. La policia judicial s'ha presentat a la seu del PSC i li han confiscat l'ordinador.

Recordem que les primeres investigacions del cas haurien apuntat que el PSC podria haver encarregat l'espionatge del dinar de La Camarga, entre la líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Victòria Álvarez. Per aquest cas hi ha imputats el responsable de Método 3 i tres treballadors. Fonts judicials han confirmat a Catalunya Ràdio que la jutge que porta el cas està a punt d'aixecar el secret de sumari.

L'agència Método 3 se la relaciona amb diferents casos de presumpte espionatge polític a Catalunya, com és el cas de la gravació de la conversa entre la líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, amb l'exparella d'un dels fills del president Jordi Pujol. La conversa es va gravar al restaurant La Camarga de Barcelona i allà l'exparella de Pujol hauria informat Camacho de les presumptes activitats il·lícites del seu excompany, una conversa que la dirigent del PPC no va negar haver mantingut però sí que es fes referència a cap conducta delictiva. També va negar haver encarregat ella mateixa la gravació del dinar, com assegura l'agència de detectius. Finalment, les dues parts van arribar a un acord per tancar la investigació. Sánchez-Camacho rebrà 80.000 euros de l'agència de detectius. Això no treu que la jutge hagi decidit continuar endavant en les seves investigacions per aclarir què hi ha al darrere de la gravació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut