Londres

Kate Middleton dóna a llum el seu primer fill, hereu de la Corona britànica

El Palau de Kensignton ha anunciat que Kate Middleton ha donat a llum un nen a les 17.24 hora catalana. El comunicat reial assegura que el nadó ha pesat 3,8 quilos, que tant ell com la mare estan bé i que passaran la nit a l'hospital Saint Mary, del centre de Londres.

RedaccióActualitzat
Els ducs de Cambridge han estat pares d'un nen, del qual encara no ha transcendit el nom. El Palau de Kensignton ha anunciat aquest dilluns a quarts de 10 de la nit que la duquessa de Cambridge ha donat a llum a les 17.24 hora catalana. El comunicat reial assegura que el nadó ha pesat 3,8 quilos, que tant ell com la mare està bé i passaran la nit a l'hospital Saint Mary, del centre de Londres, on Kate Middleton ha ingressat a quarts de set del matí.

"No podríem ser més feliços" han estat les paraules d'emoció del pare, que ha estat present al part i gaudirà de dues setmanes de permís de paternitat, segons un portaveu del Palau.

Seguint la tradició, la partida de naixement s'ha emmarcat i s'ha col·locat ben visible a l'exterior del Palau de Buckingham. Quan els pares primerencs tornin a casa, encara no se sap quan, presentaran el nou membre de la família reial britànica a la societat, però encara no se sap si serà llavors quan revelaran el nom de la criatura, que ostentarà el títol de príncep de Cambridge.

La casa reial s'ha saltat el protocol i ha anunciat el naixement de l'hereu de la corona a través d'un comunicat de premsa, primer, i després amb la partida de naixement instal·lada al costat de les reixes que protegeixen el Palau de Buckingham.

La duquessa, de 31 anys, ha parit al mateix hospital on ja van néixer el seu pare i el príncep Enric. El primogènit de la parella ocupa el tercer lloc de la línia successòria, després del seu avi, el príncep Carles, i el seu pare, el duc de Cambridge.

A l'exterior de l'hospital, s'hi concentren des de fa dies més d'un centenar de persones dia i nit. Fins i tot n'hi ha que han decidit acampar-hi. Alguns són periodistes que esperaven captar la imatge de l'arribada al centre sanitari dels futurs pares, els ducs de Cambridge, però altres són fans de la reialesa que no s'han volgut perdre cap detall d'aquest esperat naixement.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut