Higuaín ha viscut els millors anys de la seva carrera al club blanc. (Foto:EFE)
Reial Madrid

Gonzalo Higuaín serà del Nàpols d'aquí a poques hores

Gonzalo Higuaín serà jugador del Nàpols en les pròximes hores. El davanter argentí s'ha quedat a Madrid i no jugarà l'amistós que l'equip blanc disputarà aquest vespre contra l'Olympique de Lió. El jugador argentí signarà per l'equip italià i el Madrid cobrarà 37 milions d'euros.

Actualitzat
A hores d'ara tot sembla indicar que Gonzalo Higuaín serà jugador del Nàpols en les pròximes hores. El davanter argentí s'ha quedat a Madrid i no jugarà l'amistós que el club blanc disputarà aquest vespre contra l'Olympique de Lió. Ha

Després de moltes negociacions, el traspàs d'Higuaín al club italià es tancarà per un preu d'uns 37 milions d'euros. Des que al final de la temporada ell mateix va anunciar que volia deixar el club, hi hagut diversos equips que s'han interessat pel jugador blanc. Primer va ser la Juventus, que va desistir després d'aconseguir els fitxatges de Tévez i Fernando Llorente, després l'Arsenal (que era el seu destí preferit) i per últim el Nàpols, que es va sumar a la cursa després de vendre Cavani al PSG per 64 milions d'euros.

A l'equip napolità, ara entrenat per Rafa Benítez, es retrobarà amb els seus excompanys del Madrid José Callejón i Raul Albiol, que han fitxat pel club italià fa poques setmanes procedents del club blanc.

L'equip italià està reinvertint els 64 milions d'euros que va treure per Cavani, -ara al PSG,- i se'n pensa gastar 37 en la contractació del "Pipita", que arribarà del Madrid amb un balanç de 264 partits oficials i 121 gols. Rafa Benítez, el tècnic del Nàpols, ja havia fitxat anteriorment dos madridistes més, Callejón i Albiol, i ara vol també la cessió de Pepe Reina, que ell mateix va portar al Liverpool el 2005.
Anar al contingut