Fórmula 1

Aquest cap de setmana s'emetrà a TV3 tot el Gran Premi d'Hongria de la Fórmula 1

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a TV3, amb la celebració del Gran Premi d'Hongria, que es disputarà diumenge al circuit de Budapest. Aquesta competició és la desena prova del Campionat del Món del 2013 de la màxima especialitat d'automobilisme.

Actualitzat
La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a TV3, amb la celebració del Gran Premi d'Hongria, que es disputarà diumenge al circuit de Budapest. Aquesta competició és la desena prova del Campionat del Món del 2013 de la màxima especialitat d'automobilisme. Dilluns, després d'aquest Gran Premi, hi haurà el tradicional període de vacances d'agost, fins al dia 25, en què es correrà el Gran Premi de Bèlgica.

El canal Esport3 transmetrà demà les dues primeres sessions dels entrenaments lliures

A partir de les 09.55, i fins a les 11.35, Esport3 oferirà la primera sessió dels entrenaments lliures; i des de les 13.55, fins a les 15.35, s'emetrà la segona sessió.

TV3 transmetrà dissabte la tercera sessió dels entrenaments lliures i els entrenaments oficials

Dissabte serà TV3 qui transmetrà la tercera sessió d'aquests entrenaments lliures, a partir de les 10.55 i fins a les 12.05. I, a partir de les 13.30, s'emetran els entrenaments oficials. En aquests es fixarà l'ordre de la graella de sortida de la desena prova de la temporada del circuit de Budapest. La informació general de la jornada es donarà pel canal Esport3 a partir de les 15.00, amb una edició del programa "La Fórmula E3", en el qual es faran anàlisis i comentaris complementaris sobre el desenllaç dels entrenaments.

TV3 transmetrà diumenge la desena prova de la temporada des del circuit de Budapest

Diumenge, el Gran Premi d'Hongria s'emetrà per TV3 a partir de les 12.30. El programa "La Fórmula" mostrarà al llarg de 90 minuts tota l'actualitat sobre el Gran Premi: anàlisis tècniques, reportatges i entrevistes, en directe i des del circuit. I, a partir de les 14.00, oferirà un resum posterior en una altra nova edició de "La Fórmula E3". A més de la transmissió pe TV3 i el canal Esport3, totes aquestes proves podran ser seguides per internet a través de la web www.esport3.cat.

A més, La Fórmula 1 mantindrà la seva presència a internet. Per una banda, els aficionats tindran l'opció de donar la seva opinió a través del twitter i el hashtag "esport3" i, per altra, podran comprovar els resultats i les classificacions a la web www.esport3.cat, que anirà a càrrec de Francesc Rosés.

Cada setmana es respondran dubtes i preguntes a través d'un xat. I també, els seguidors de la Fórmula 1 podran participar en una porra que donarà premis després de cada prova, com ara un cotxe slot per als tres primers, i un altre als 10 primers de la general a final de temporada. Aquests tindran una invitació doble per enfrontar-se a l'equip de transmissions de TV3, al circuit de kàrting del Parcmotor de Castellolí.




 
Anar al contingut