Bush totalment rapat, amb el petit Patrick assegut a la seva falda. (Foto: Office of George Bush)
Bush totalment rapat, amb el petit Patrick assegut a la seva falda. (Foto: Office of George Bush)
Washington

George Bush pare es rapa el cap en solidaritat amb el fill d'un dels seus guardaespatlles que té leucèmia

L'expresident George Bush ha decidit rapar-se en solidaritat amb el fill d'un dels seus guardaespatlles, un nen de només dos anys que té leucèmia. Bush i la seva dona Bárbara van perdre la seva primera filla per aquest tipus de càncer. Els Bush han estat tota la vida donant suport a iniciatives relacionades amb la investigació de la leucèmia.

RedaccióActualitzat
L'expresident dels Estats Units del 1989 al 1993, George Bush, s'ha rapat el cap en solidaritat amb el fill d'un dels seus guardaespatlles, un nen de dos anys que té leucèmia. Aquesta informació l'ha donat el seu portaveu, Jim McGrath, en un comunicat. McGrath ha assegurat a la CBS que l'expresident va dir que "per ell va ser molt fàcil fer-ho".

Bush, als seus 89 anys, va prendre aquesta decisió després que molts membres del seu equip de seguretat s'han afaitat el cap durant aquesta última setmana per donar suport a Patrick, el nen de Jon, un dels seus guardaespatlles.

La seva oficina ha difós una fotografia de Bush, totalment rapat i molt somrient, assegut en una cadira de rodes amb Patrick a la seva falda.

Bush i la seva dona Bárbara van perdre l'any 1953 la seva primera filla, Robin, de només tres anys, a causa de la leucèmia. La família Bush ha dedicat grans esforços durant tota la seva vida a iniciatives relacionades amb la investigació sobre el càncer.

Els guardaespatlles de Bush han creat una pàgina web per ajudar amb les factures mèdiques del tractament del petit Patrick. Els Bush ja hi han contribuït amb una donació. A més, han organitzat una cursa benèfica en motocicleta, de 80 quilòmetres de durada, per l'estat de Maine, el  10 d'agost. Seguidament es farà una subhasta per recaptar fons pel tractament de Patrick, ha assenyalat l'oficina de l'expresident.
Anar al contingut