Natació

Les noies d'Esther Jaumà guanyen la plata a la final de combo de natació sincronitzada

La selecció espanyola de natació sincronitzada, amb set catalanes, ha guanyat la medalla de plata a la final de combo per equips. És la setena medalla per a Ona Carbonell - tres de plata i quatre de bronze- que fa ple al Mundial de Barcelona. Les noies d'Esther Jaumà, que han presentat una rutina amb la banda sonora d'Elvis Presley, han obtingut una puntuació de 94.620, només superada per les russes i davant d'Ucraïna.

Actualitzat
La selecció espanyola de natació sincronitzada, amb set catalanes, ha aconseguit la medalla de plata a la final de combo per equips. És la setena medalla per a Ona Carbonell - tres de plata i quatre de bronze- que fa ple al Mundial de Barcelona. Les noies d'Esther Jaumà, que han presentat una rutina amb la banda sonora d'Elvis Presley, han aconseguit una puntuació de 94.620 només superades per les russes i per davant d'Ucraïna.

L'equip espanyol amb una rutina amb el ritme del rock and roll d'Elvis Presley i amb uns banyadors d'estil esmòquing s'han mostrat molt energètiques però no han pogut superar les russes que amb un 97.060 han finalitzat una rutina amb la banda sonora de Carmen de Bizet. Ucraïna, amb una actuació a ritme de música mexicana ha aconseguit un 93.350 i s'ha penjat la medalla de bronze.

Aquesta plata és la tercera per l'equip dirigit per Esther Jaumà i aconsegueix sumar la setena medalla per Ona Carbonell que igula l'èxit del Mundial de Roma.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut