Vehicle amb les restes mortals del matrimoni de jubilats de Cartagena.
Vehicle amb les restes mortals del matrimoni de jubilats de Cartagena. (Foto: EFE)
Santiago de Compostel·la

La mort d'una dona nord-americana eleva a 79 les víctimes de l'accident ferroviari de Santiago

Continuen ingressades 70 persones, entre les quals 20 adults i dues criatures en estat crític.

RedaccióActualitzat
La mort d'una dona nord-americana de 58 anys que viatjava amb el seu marit en el tren accidentat a Santiago de Compostel·la ha elevat a 79 el nombre de víctimes mortals del sinistre. Myrta Fariza, procedent de Houston tot i que originària de Puerto Rico, es trobava hospitalitzada en estat crític a l'hospital Clínic de la capital gallega, segons ha informat Europa Press, i en les darreres hores es temia per la seva vida.

Ella i el seu marit, Roberto F., que ha sobreviscut, havien pujat al comboi a Valladolid amb destí Santiago, per continuar el seu viatge cap a Holanda abans de tornar al seu país. Viatjaven en el vagó número set.

A banda, un total de 70 persones ferides en l'accident de tren de dimecres a Angrois, a prop de la capital gallega, continuen ingressades en el Complex Hospitalari Universitari de Santiago. El departament que dirigeix ​​Rocío Mosquera ha informat que 22 dels 70 ferits es troben en estat crític, entre els quals hi ha dos nens.

Aquesta darrera mort es produeix l'endemà que la Policia Científica va acabar d'identificar les 78 persones comptabilitzades fins al moment, l'última, un home francès. Galícia, Madrid i Castella i Lleó són les comunitats autònomes amb nombre més elevat de morts.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut