Una casa feta de bitllets de 100 i 500 euros.
Catalunya concentra una de cada cinc execucions hipotecàries de tot l'Estat.
Madrid

L'euríbor torna a pujar al juliol fins al 0,525%, però s'abarateix novament la hipoteca

L'euríbor, l'indicador més utilitzat a Espanya a l'hora de revisar les hipoteques, ha pujat al juliol fins al 0,525%. És el segon mes consecutiu que puja. Amb tot, com que fa un any aquesta referència encara estava més alta, les quotes mensuals dels qui revisin ara la seva hipoteca s'abaratiran.

RedaccióActualitzat
L'euríbor ha tornat a pujar al juliol per segon mes consecutiu. Ha tancat al 0,525%. Fa un any, però, aquest indicador estava més car, per això els que hagin de revisar ara la seva hipoteca pagaran menys de quota mensual.

Per a una hipoteca mitjana de 120.000 euros a 25 anys, referenciada a l'euríbor més l'1 per cent, l'estalvi serà d'uns 30 euros de mitjana. Això són uns 370 euros l'any.

Tot apunta que l'euríbor no experimentarà gaires canvis en el futur ja que el Banc Central Europeu (BCE) preveu mantenir els tipus d'interès de la zona euro en el 0,5%, Tot i que els indicadors d'inflació es mantenen estables, les reticències d'alguns membres de l'Eurozona, especialment Alemanya a través del Bundesbank, fan pensar que, fins passades les eleccions en aquest país, no es veurà un nou moviment a la baixa dels tipus del BCE".
Anar al contingut