Barcelona

Mònica Terribas es posa al capdavant d'"El matí de Catalunya Ràdio"

La periodista s'hi posarà al capdavant a partir del 2 de setembre, el dia que l'emissora estrenarà la nova temporada. Terribas es farà càrrec del programa estrella de Catalunya Ràdio durant les dues pròximes temporades, segons l'acord que ha tancat amb la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i que ha aprovat el consell de govern de la Corporació.

RedaccióActualitzat
Mònica Terribas serà la nova directora d'"El matí de Catalunya Ràdio". La periodista s'hi posarà al capdavant a partir del 2 de setembre, el dia que l'emissora estrenarà la nova temporada. Terribas es farà càrrec del programa estrella de Catalunya Ràdio durant les dues pròximes temporades, segons l'acord que ha tancat amb la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i que ha aprovat el consell de govern de la Corporació.

Periodista de prestigi, Mònica Terribas ha estat lligada professionalment a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals des de fa 25 anys. Ha estat directora de TV3 entre el 2008 i el 2012, mitjà on va presentar, amb notable èxit d'audiència, l'informatiu nocturn "La Nit al Dia". Abans, també a TV3, havia treballat amb Joaquim Maria Puyal als programes "La vida en un xip" i "Un tomb per la vida". També va participar als espais "Tres pics i repicó", "Persones humanes", "Som i serem" i "Temps era temps".

Entre els premis rebuts, destaquen el Premi Nacional de Periodisme, que atorga la Generalitat, el Zapping, a la millor presentadora d'informatius, i els de periodisme d'Òmnium Cultural i el Ciutat de Barcelona, de l'Ajuntament de la capital catalana.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut