Natació

Mireia Belmonte i Judith Ignacio passen a la final dels 200 papallona

Mireia Belmonte lluitarà avui per una nova medalla en els Mundials de natació de Barcelona. La badalonina va guanyar amb autoritat la semifinal dels 200 metres papallona i es va classificar amb solvència per a la final. Va fer un temps de 2 minuts, 6 segons i 53 centèsimes. En la mateixa semifinal va nedar també la barcelonina Judith Ignacio, que va acabar cinquena i s'ha classificat també per a la final, amb el vuitè millor temps.

Actualitzat
Mireia Belmonte lluitarà avui per una nova medalla en els Mundials de natació de Barcelona. La badalonina va guanyar amb autoritat la semifinal dels 200 metres papallona i s'ha classificat amb solvència per a la final. Va fer un temps de 2 minuts, 6 segons i 53 centèsimes.

En la mateixa semifinal va nedar també la barcelonina Judith Ignacio, que va acabar cinquena i es va classificar també per a la final, amb el vuitè millor temps.