Pedersen celebra la consecució del rècord mundial. (Foto: Reuters)
Natació

Rikke Pedersen bat el rècord mundial en els 200 m braça i Marina Garcia passa a la final

Tercer rècord del món als Mundials de natació de Barcelona. L'ha batut aquest dijous la danesa Rikke Pedersen en la prova dels 200 metres braça. En un final molt emocionant, la nedadora danesa ha cobert la distància en 2 minuts, 19 segons i 11 centèsimes. L'anterior rècord el tenia la nord-americana Rebecca Soni des dels Jocs Olímpics de Londres. En la segona semifinal de la mateixa prova, els 200 braça femenins, la catalana Marina Garcia s'ha classificat per a la final, en acabar en la segona posició. A més, ha batut el rècord d'Espanya.

Actualitzat
Tercer rècord del món als Mundials de natació de Barcelona. L'ha batut aquest dijous la danesa Rikke Pedersen en la prova dels 200 metres braça. En un final molt emocionant, la nedadora danesa ha cobert la distància en 2 minuts, 19 segons i 11 centèsimes. L'anterior rècord el tenia la nord-americana Rebecca Soni des dels Jocs Olímpics de Londres.

En la segona semifinal de la mateixa prova, els 200 braça femenins, la catalana Marina Garcia s'ha classificat per a la final, en acabar en la segona posició. A més, ha batut el rècord d'Espanya, amb un temps de 2 minuts, 22 segons i 88 centèsimes. És el tercer millor temps de les 8 finalistes de demà, entre les quals no hi haurà Jèssica Valls, que ha quedat eliminada.

Merche Peris, cinquena als 50 esquena

En la final femenina dels 50 esquena, la valenciana Merche Peris ha acabat cinquena; la mateixa posició que ha obtingut l'equip espanyol del relleu femení 4X200.
Anar al contingut