Natació

Mireia Belmonte es penja la medalla de plata en els 200 papallona amb rècord d'Espanya

Mireia Belmonte ja té dues medalles en els Mundials de natació de Barcelona. La badalonina ha quedat segona en la final dels 200 metres papallona d'aquest dijous. Belmonte no ha pogut superar la xinesa Liu Zige, campiona olímpica a Pequín 2008, que ha acabat guanyant la prova amb un temps de 2 minuts, 4 segons i 56 centèsimes. Mireia Belmonte s'ha assegurat la plata amb un nou rècord d'Espanya, 2:04:78. És la segona medalla de la badalonina després del bronze que es va penjar en els 200 metres estils.

Actualitzat
Mireia Belmonte ja té dues medalles en els Mundials de natació de Barcelona. La badalonina ha quedat segona en la final dels 200 metres papallona d'aquest dijous. Belmonte no ha pogut superar la xinesa Liu Zige, campiona olímpica a Pequín 2008, que ha acabat guanyant la prova amb un temps de 2 minuts, 4 segons i 56 centèsimes. Mireia Belmonte s'ha assegurat la plata amb un nou rècord d'Espanya: 2:04:78.

És la segona medalla de la badalonina després del bronze que es va penjar en els 200 metres estils.

Or per a Ryan Lochte

Per la seva banda, el nord-americà Ryan Lochte ha aconseguit la primera medalla d'or, en guanyar la final dels 200 estils.