No hi ha hagut ferits en l'incident
No hi ha hagut ferits en l'incident
Barcelona

Alterats els recorreguts de quatre línies dels FGC fins al setembre

Ferrocarrils aprofitarà el mes d'agost per renovar part de la infraestructura i solucionar "definitivament" l'avaria responsable dels descarrilaments a Plaça Catalunya.

RedaccióActualitzat
FGC han anunciat que les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell), L6 (Reina Elisenda) i L7 (Avinguda Tibidabo) tindran alterats els seus recorreguts habituals durant el mes d'agost per renovar part de la infraestructura i solucionar "definitivament" l'avaria que aquest dijous ha fet descarrilar un altre tren a Plaça Catalunya, el tercer incident del mateix punt des del 19 de juliol.

En un comunicat, la companyia ha explicat que els combois de les línies S1 i S2 s'aturaran a totes les estacions del seu recorregut i circularan amb un interval de sis minuts entre Plaça Catalunya i Sant Cugat. Entre Sant Cugat i Terrassa o Sabadell l'interval serà de 12 minuts durant la primera i l'última setmana d'agost, i de 15 minuts en la segona i tercera.

Per la seva banda, els trens de l'L6 i L7 faran un servei de trens llançadora entre les estacions de Sarrià i Reina Elisenda, i Gràcia i Avinguda Tibidabo, respectivament, totes dues amb una freqüència de sis minuts.
Anar al contingut