Belmonte està en un gran moment (Foto: EFE)
Natació

Mireia Belmonte es classifica per a la final dels 800 metres lliures amb el quart millor registre

Mireia Belmonte s'ha classificat per a una nova final als Mundials de Natació de Barcelona. La badalonina lluitarà per les medalles en la prova dels 800 metres lliures després de classificar-se per a la final d'aquesta distància amb el quart millor registre amb un temps de 8:25.03.

Actualitzat
Mireia Belmonte s'ha classificat per a una nova final als Mundials de natació de Barcelona. La badalonina lluitarà per les medalles en la prova dels 800 metres lliures després de classificar-se per a la final d'aquesta distància amb el quart millor registre amb un temps de 8:25.03.

Belmonte ha estat segona de la seva sèrie classificatòria només superada per la neozelandesa Lauren Boyle, bronze en els 1.500 i que serà la seva gran rival en la lluita per pujar al tercer calaix del podi. La més ràpida ha estat la nord-americana Kate Ledecky (8:20.65), seguida per Boyle i la danesa Lotte Friis.

L'altra representant de la delegació espanyola, la gallega Bea Gómez, s'ha quedat fora de la final després d'acabar dinovena de totes les participants. Gómez, que ha nedat en la mateixa sèrie que Belmonte, ha aturat el crono amb un temps de 8:37.26, lluny de la seva millor marca personal (8:26.54)

La nedadora de Badalona ja té dues medalles mundialistes. Després del bronze dels 200 estils, ahir es va penjar la de plata en la final dels 200 papallona. La badalonina només va cedir davant de la xinesa Liu Zige, i es va haver de conformar amb el mateix metall que als Jocs de Londres. Després dels èxits aconseguits en aquests Mundials, l'ajuntament de Badalona ha anunciat que li farà una recepció oficial dilluns que ve a les 18.30 hores.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut