Maciej Lampe, quart fitxatge del Barça de bàsquet.
Bàsquet

El pivot polonès Maciej Lampe es converteix en el quart fitxatge del Barça de bàsquet

El Barça de bàsquet ha fitxat el fins ara pivot del Laboral Kutxa Maciej Lampe, que es converteix en el quart fitxatge de l'equip blaugrana. El pivot polonès, amb passapot suec, té 28 anys i fa 2 metres i 10 centímetres d'alçada, i ha jugat a l'equip basc les dues últimes temporades. A Lampe encara li quedava un any de contracte, però la reducció de pressupost del Laboral Kutxa n'ha afavorit la sortida.

Actualitzat
El Barça de bàsquet ha fitxat el fins ara pivot del Laboral Kutxa, Maciej Lampe, que es converteix en el quart fitxatge de l'equip blaugrana després de les incorporacions de Kostas Papanikolau, Joey Dorsey i Bostjan Nachbar.

El pivot polonès, amb passapot suec, té 28 anys i fa 2 metres i 10 centímetres d'alçada, i ha jugat a l'equip basc les dues últimes temporades. A Lampe encara li quedava un any de contracte, però la reducció de pressupost del Laboral Kutxa n'ha afavorit la sortida i, un cop superi la revisió mèdica, firmarà un contracte amb el club blaugrana per a les dues properes temporades amb opció a una tercera.

 
Anar al contingut