Natació

Mireia Belmonte acaba cinquena en la final dels 800 lliures i Katie Ledecky s'imposa amb nou rècord del món

Mireia Belmonte no ha pogut sumar la tercera medalla en els Mundials de natació de Barcelona. La badalonina ha acabat cinquena en la final dels 800 metres lliures en una prova guanyada per Katie Ledecky. La nord-americana, de només 16 anys, s'ha imposat amb un temps estratosfèric de 8:13.86 i ha batut el rècord del món de la distància. Ledecky, que ja va guanyar l'or en els 1.500 metres, ha repetit victòriadavant de la danesa Lotte Friis i la neozelandesa Lauren Boyle.

Actualitzat
Mireia Belmonte no ha pogut sumar la tercera medalla en els Mundials de natació de Barcelona. La badalonina ha acabat cinquena en la final dels 800 metres lliures en una prova guanyada per Katie Ledecky. La nord-americana, de només 16 anys, s'ha imposat amb un temps estratosfèric de 8:13.86 i ha batut el rècord del món de la distància.

En una final rapídissima, Ledecky, or també en els 1.500 metres, ha repetit victòria davant de la danesa Lotte Fris i la neozelandesa Lauren Boyle, que també van acabar segona i tercera en la prova reina del fons.

Aquest diumenge, Belmonte, que ha acusat l'esforç realitzat en les jornades precedents, tindrà una última opció de medalla en la prova dels 400 metres estils, una de les seves modalitats preferides.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut