Madrid

El PSOE demana al govern espanyol explicacions pel pederasta indultat al Marroc

Això és el que es pregunta el PSOE, i ha anunciat que demanarà al govern espanyol que doni una explicació "urgent" sobre les circumstàncies de l'alliberament, després de ser indultat pel rei del Marroc, de Daniel Fino Galván, el pederasta espanyol condemnat a 30 anys de presó per haver abusat d'onze nens.

RedaccióActualitzat
El PSOE demanarà al govern espanyol que doni una explicació "urgent" sobre les circumstàncies de l'alliberament, després de ser indultat pel rei del Marroc, de Daniel Fino Galván, el pederasta espanyol condemnat a 30 anys de presó per haver abusat d'onze nens.

La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, es demana per què l'executiu de Mariano Rajoy ha "suggerit" que s'inclogui aquesta persona en la llista de presos espanyols indultats pel Marroc. Fet que, segons ha dit, ha causat "una gran alarma i indignació al país veí i també a Espanya".

Valenciano considera "extremament greu" aquest indult i exigeix una explicació "immediata" i que s'actuï amb la màxima celeritat per reparar aquest "error".

De fet, aquest dissabte, l'organització Advocats Sense Fronteres ha anunciat que presentarà una querella criminal contra Galván a l'Audiència Nacional.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut