Barcelona

Catalunya tindrÓ la seva pr˛pia rifa de Nadal: la Grossa de Cap d'Any

Redacciˇ - 08/08/2013 - 20.39h.

Catalunya i les loteries

Aquest Nadal, Catalunya tindrÓ la seva pr˛pia rifa. La Generalitat ja tÚ molt avanšat el projecte, que competirÓ amb el sorteig espanyol. De fet, segons han explicat fonts del Departament d'Economia, es dirÓ la Grossa i es rifarÓ l'˙ltim dia de l'any.

Les butlletes, que costaran 5 euros, es podrien vendre a partir del setembre, als punts de venda habituals de Loteria de Catalunya per˛ tambÚ als comeršos. Els premiats rebran 100.000 euros per butlleta, Ús a dir, un premi de 20.000 euro per cada euro jugat, el mateix que paga l'Estat als guanyadors de la seva grossa de Nadal. A mÚs, hi haurÓ segon i tercer premis: per al segon, de cada euro invertit, el premi serÓ de 6.500 euros, i per al tercer, 3.000 euros per cada euro.

Qui cantarÓ la grossa catalana?

L'objectiu de la Generalitat Ús atraure part dels beneficis que aconsegueix la rifa espanyola. De fet, la data triada per al sorteig, l'˙ltim dia de l'any, farÓ que competeixi directament amb la rifa de Nadal, el 22 de desembre, i el sorteig de Reis, el 6 de gener. Pel que fa al disseny, tindrÓ uns punts de color amb una petita senyera en un lateral i hi dirÓ "Grossa de Cap d'Any". El que queda per perfilar del nou sorteig Ús la posada en escena. El lloc i l'hora, qui i com es cantaran els n˙meros i premis.

Catalunya serÓ la primera comunitat de l'Estat que tÚ la seva pr˛pia rifa de Nadal. Com ja passa amb la resta de sortejos de la Generalitat, el 70% dels ingressos es destinaran a pagar premis i el 30% restant, a projectes socials. L'organisme que se n'encarregarÓ Ús l'Entitat Aut˛noma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

PUBLICITAT

Enllaços patrocinats >

Comentaris

0

Deixa el teu comentari

Escriu el teu comentari

Normes de participació!

Normes de participació:

Tanca
  1. Per fer un comentari al portal 324.cat, has de ser usuari registrat.
  2. Tots els comentaris passen per un procés de moderació, per això poden trigar uns minuts a aparèixer publicats.
  3. Normes d'ús:
    1. No s'admeten comentaris insultants, ni racistes, ni contraris a les lleis vigents
    2. No es publicaran comentaris que no estiguin relacionats amb la notícia
    3. No es publicaran els comentaris que incompleixin les normes de participació que asseguren una participació de qualitat i respectuosa.

VÝdeos

publicitat

ANÀLISI
Veure'ls tots