Barcelona

Dues noves víctimes eleven fins a onze els morts en accidents de trànsit en el pont de la Mare de Déu d'Agost

El llarg cap de setmana amb motiu del pont de la Mare de Déu d'Agost s'ha tancat amb un balanç molt negatiu a les carreteres catalanes, amb onze morts. Dues víctimes mortals en dos accidents ahir al vespre, un a la Roca del Vallès i un altre a Argençola, fan pujar fins a nou el nombre de morts a les carreteres catalanes des del començament del pont. Dues persones més van morir en vies urbanes.

RedaccióActualitzat
El pont de la Mare de Déu d'Agost s'ha saldat amb un balanç tràgic pel que fa a la mortalitat a les carreteres. Onze persones hi han perdut la vida. Les últimes dues noves víctimes han mort per l'accident de trànsit que hi va haver a última hora de la tarda d'aquest diumenge, al terme municipal de la Roca del Vallès. Una dona de 73 anys va morir en l'accident i un home de 82 anys ho va fer hores després. L'accident va passar a la C-352, quan dos turismes van xocar frontalment. Dues persones més que viatjaven en el cotxe continuen ferides greus.

Poc després, als voltants de tres quarts de 10 de la nit, hi va haver l'últim sinistre, quan el conductor d'un vehicle que circulava contra direcció va provocar un accident múltiple a l'autovia A-2, a l'altura d'Argençola. El conductor temerari circulava en direcció a Lleida per la calçada en sentit Barcelona i va topar amb dos vehicles. Ningú més va sofrir danys personals. L'accident va obligar a tallar la carretera fins gairebé la mitjanit i a desviar els vehicles per la Nacional-II, fet que va provocar retencions de fins a 10 quilòmetres.

Unes hores abans, una dona de 54 anys que viatjava d'acompanyant en una motocicleta també va morir a Mataró. El vehicle va relliscar al pas pel quilòmetre 0,2 de la carretera C-31E, per causes que no se saben. La dona va sortir disparada i va impactar contra la tanca de la carretera. El conductor de la moto va resultar ferit lleu i l'han traslladat a l'Hospital de Mataró amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest diumenge també s'ha sabut que un veí de Barcelona de 69 anys va morir dissabte en un accident de trànsit a la C-16, a Cercs, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El turisme en què viatjava va sortir de la via i va topar contra un mur. Els bombers van haver de treure els dos ocupants de l'interior del vehicle. El conductor del turisme va morir i la copilot va quedar ferida greu, i el SEM la va traslladar a l'Hospital de Berga.

Trànsit ha fet una crida per evitar situacions de perill i recomana extremar la prudència i respectar la senyalització després d'aquests tres sinistres, que se sumen als altres accidents amb víctimes durant el pont del 15 d'agost a Bell-lloc d'Urgell, Caldes de Montbui, la Garriga, Lleida i Pallejà.

Del total d'onze víctimes mortals durant el pont, nou s'han produït en carreteres i autopistes, i dues en vies urbanes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut