Matarranya

La novel·la negra se cita a la Franja en el 30è aniversari de la llibreria Serret

La llibreria Serret de Vall-de-Roures commemora els 30 anys organitzant dissabte que ve la trobada literària 'Agost Negre al Matarranya'. La cita reunirà autors catalans, aragonesos i mallorquins al voltant de la novel·la negra.

RedaccióActualitzat
La llibreria Serret de Vall-de-Roures commemora els 30 anys organitzant dissabte que ve la trobada literària 'Agost Negre al Matarranya'. La cita reunirà autors catalans, aragonesos i mallorquins al voltant de la novel·la negra, escrita en català i castellà.

La iniciativa entronca amb la tradició d'aquesta llibreria, caracteritzada per actuar "sempre com un pont de cultura a banda i banda de la Franja" -indica Serret-, i en aquest, cas vol donar l'oportunitat als lectors de conversar i conèixer millor l'obra d'un conjunt d'escriptors contemporanis de novel·la negra.

Hi assistiran autors participants de l'antologia 'Aragón Negro', d'Alrevés Editorial i la barcelonina Llibres del Delicte.

La llibreria, propietat d'Octavi Serret, ha donat cabuda al llarg de la seva trajectòria tant autors en llengua castellana com catalana. Serret ha promocionat sobretot els nous valors literaris, els projectes editorials independents de qualitat i els autors locals.
Anar al contingut