Els Mossos vigilen la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar.
Els Mossos vigilen la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar. (Foto: ACN)
Lloret de Mar

Sis joves detinguts i 25 delictes detectats en un operatiu a les zones d'oci de Lloret de Mar

És el resultat del dispositiu de seguretat Marlés que s'aplica a l'estiu a la zona d'oci de Lloret de Mar. En total, en 15 dies s'hi han fet 47 identificacions i s'han presentat una trentena de denúncies, la meitat contra la venda ambulant.

RedaccióActualitzat
Els Mossos i la Policia Local de Lloret de Mar han detingut sis persones per delictes diversos i han interposat 25 denúncies -de les quals, cinc per prostitució- durant l'operatiu de seguretat específic a la zona d'oci nocturn. El dispositiu, batejat amb el nom de "Marlés", se centra sobretot a l'avinguda on es concentren les discoteques i els carrers adjacents. En total, en 15 dies s'hi han fet 47 identificacions i s'han presentat la trentena de denúncies. Més de la meitat es van presentar per vulneració de les ordenances municipals de venda ambulant, sis per tinença i consum de drogues, cinc per prostitució i tres per comportament incívic.

Les sis persones s'han detingut per diversos delictes com ara furts, salut pública, lesions o per haver-se negat a fer la prova d'alcoholèmia.

L'"operació Marlés" es va començar a aplicar el 25 de juliol a les nits per evitar aldarulls i ha durat fins al 5 d'agost. En l'operatiu hi han participat policia local i Mossos d'Esquadra, així com agents del Cos Nacional de Policia, que van traslladar dues persones a comissaria per diverses irregularitats relacionades amb la llei d'estrangeria.
Anar al contingut