Kilian Jornet en el moment de començar el repte. (Foto: Facebook Skyrunning)
Muntanya

Kilian Jornet bat el rècord d'ascensió al Cerví en 2 hores, 52 minuts i 2 segons

Nou èxit per a Kilian Jornet. El català ha rebaixat aquest dimecres el rècord d'ascens i descens del Cerví deixant-lo en 2h52'02". Així ha millorat la plusmarca que havia establert Bruno Brunod, al 1995, amb un temps de 3 hores i 14 minuts.

Actualitzat
Nou èxit per a Kilian Jornet. El català ha rebaixat aquests dimecres el rècord d'ascens i descens del Cerví, que ha deixat en 2h52'02". Així ha millorat la plusmarca que havia establert Bruno Brunod, al 1995, amb un temps de 3 hores i 14 minuts. Per tant, Jornet ha rebaixat el temps en 22 minuts.

Aquest nou rècord forma part del "Summits of my life" --'Els cims de la meva vida'--, en què Jornet pretén fer diversos cims en temps rècord. En el repte d'aquest dimecres tocava pujar i baixar d'un dels pics més alts dels Alps, el Cerví, de 4.478 metres. Ho ha començat a fer a les tres de la tarda, des de Breuil-Cervinia, a la Vall d'Aosta, en direcció cap al mont Cerví.

En l'ascensió, Jornet ha tardat 1 hora, 56 minuts i 15 segons. Ja en aquest tram batia el rècord de Brunod, que ho va aconseguir en gairebé un quart d'hora més (2 hores i 10 minuts).

Abans d'emprendre el repte, el català havia manifestat que somiava batre aquest rècord des que tenia 15 anys.


 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut