Imatge d'un dels cavalls que ha sortit il·lès del xoc.
Imatge d'un dels cavalls que ha sortit il·lès del xoc.
Fornells de la Selva

Un tren regional atropella mortalment nou cavalls que ocupaven la via a Fornells

Un tren regional que uneix Figueres amb Barcelona ha atropellat un grup d'onze cavalls que ocupaven un tram de la via. Nou animals han mort, mentre que dos han estat localitzats indemnes a prop de la zona de l'accident. A causa del xoc, la línia que uneix les dues ciutats ha quedat interrompuda en els dos sentits de la marxa fins que els operaris han netejat la via.

RedaccióActualitzat
Un tren regional que uneix Figueres amb Barcelona ha atropellat un grup d'onze cavalls que ocupaven la via. A causa del xoc, la línia ferroviària que uneix les dues ciutats ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa. Hi ha nou cavalls morts i dos han estat localitzats indemnes als voltants del lloc de l'accident.

Els cavalls s'havien escapats de l'Hípica Omega, pròxima a la via. En un principi s'han localitzats sis cossos, però a l'escorcollar la zona s'han trobat tres animals més morts una mica apartats de la zona de l'impacte amb el tren. Els animals estaven en un espai tancat, però una porta que estava oberta els ha permès acostar-se a la via. Els animals es destinaven a la cria i a l'aprenentatge de l'equitació.

L'accident ha passat entre les estacions de Fornells i Riudellots de la Selva. El comboi ha pogut arribar fins a Fornells, on s'ha reparat els danys provocats per la col·lisió, i ha continuat el trajecte cap a Barcelona.

Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat mentre els operaris han netejat la via i la zona del sinistre; no hi ha hagut cap víctima entre el passatge del tren.
Anar al contingut