Ascó

Dol a Ascó per la mort d'una menor atropellada per un tren durant la Festa Major

La víctima és una noia de 16 anys que ha entrat a la via del tren des de la Plaça de l'Estació, on s'estava fent una actuació musical, dins els actes de la Festa Major d'Ascó. L'Ajuntament ha decretat un dia de dol oficial i ha suspès tots els actes de Festa Major d'aquest dissabte.

RedaccióActualitzat
Carrers deserts a Ascó i banderes a mig pal. La Festa Major d'aquesta localitat de la Ribera d'Ebre s'ha suspès tràgicament aquest dissabte després que, de matinada, un tren de mercaderies ha atropellat mortalment una noia de 16 anys que participava en un dels actes festius.

L'accident es va produïr cap a les quatre de la matinada a pocs metres de la Plaça de l'Estació, on es feia un concert de la Midnight Party. L'accés a les vies havia estat barrat amb tanques i senyalitzat per limitar-hi el pas. Un grup de joves, però, les va travessar i va ser sorprès pel pas d'un tren de mercaderies.

Dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al llocs dels fets, però no van poder fer res per salvar la vida de la noia, que va morir a l'acte. El personal sanitari ha hagut d'atendre diversos testimonis de l'atropellament per atacs d'ansietat, i també el maquinista que conduïa el tren.

La noia, veïna de Reus, passava les vacances a Riba-roja, d'on era originària la seva família.

La circulació de trens de l'R-15 entre Flix i Móra la Nova ha quedat restablerta a les nou del matí. Durant la matinada es van fer transbordaments per carretera fins a Móra la Nova.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut