Barcelona

Camacho anuncia que participarà en la manifestació del moviment 12-O contrària a la cadena humana

La dirigent popular també ha reptat el president Mas a assistir a la cadena humana. "El que els recomano a CiU i a Mas és que es treguin la careta, que diguin la veritat i que vagin a la cadena, si és el que volen, i diguin que la seva prioritat és la independència, el trencament i la separació", ha sentenciat.

RedaccióActualitzat
La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha anunciat que participarà en la manifestació contra el separatisme que organitza el moviment 12-O durant la diada. La concentració està prevista a la Sagrada Família a les 17.05 coincidint amb la cadena humana que promou l'Assemblea Nacional Catalana a les 17.14 hores. En declaracions a Rac 1, la líder del PPC ha recordat que el seu partit va donar suport a aquest moviment des del primer moment i ha assegurat que assistirà a "qualsevol convocatòria que realitzin en defensa de la Catalunya plural i de la no exclusió".

D'altra banda, la dirigent popular ha reptat el president Artur Mas a assistir a la cadena humana. Sánchez-Camacho s'ha queixat que no hi hagi pressupostos a Catalunya i en canvi sigui l'ANC qui marqui l'agenda política del govern. Per això, ha demanat a Mas que sigui clar i participi en la Via Catalana cap a la Independència. "Mas està callat, farà com amb la manifestació de l'any passat. Calla, diu que no va perquè diu que és el president de tots, però l'únic que fa és impulsar el procés independentista. I ha continuat: "El que li recomano a CiU i a Mas és que es tregui la careta, que digui la veritat i que vagi a la cadena, si és el que vol, i digui que la seva prioritat és la independència, el trencament i la separació".

La líder del PPC ha reiterat que el seu futur està a Catalunya i no a Madrid, perquè té la "responsabilitat històrica" de liderar l'únic partit, ha dit, que té un projecte clar en defensa de la Catalunya plural que vol seguir sent espanyola. I és que el PSC, ha continuat, pateix una "manca de lideratge i de projecte".

Finalment, Camacho ha manifestat que el president espanyol Mariano Rajoy contestarà a la carta del president Mas sobre la consulta "amb la llei a la mà" i ha defensat que tots els espanyols haurien de participar en el referèndum sobre el futur de Catalunya.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut