Els treballadors d'ambulàncies es manifesten davant de la basílica de la Sagrada Família.
Els treballadors d'ambulàncies es manifesten davant de la basílica de la Sagrada Família.

Uns 300 treballadors d'ambulàncies es manifesten davant de la basílica de la Sagrada Familia contra la retallada salarial del 9,2%

Els treballadors s'han concentrat davant la basílica de la Sagrada Familia de Barcelona contra la retallada salarial que els imposen, de més d'un 9%. Els sindicats asseguren que les retallades del pressupost del Departament de Salut han augmentat el temps d'espera en el transport no urgent i el temps de resposta en els desplaçaments urgents.

RedaccióActualitzat
Protesta dels treballadors d'ambulàncies. Uns 300 treballadors del transport sanitari s'han manifestat davant de la basílica de la Sagrada Família de Barcelona perquè creuen que el servei que presten està amenaçat. Asseguren que les retallades del pressupost del Departament de Salut han augmentat el temps d'espera en el transport no urgent i el temps de resposta en els desplaçaments urgents. "Els serveis cada vegada es deterioren més i hi ha més temps d'espera, no podem cedir més" ha manifestat Jordi Venanci de l'Agrupació d'Ambulàncies de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO.

Els treballadors també es queixen que la patronal ACEA incompleix el conveni col·lectiu, ja que els ha retallat el sou un 9,2% sense negociar. Si la situació no canvia, els tècnics de transport sanitari faran vaga quatre dies a partir del 9 de setembre.
Anar al contingut