Barcelona

Tura diu que la direcció del PSC té una actitud forassenyada, en no escoltar la discrepància d'opinions en el si del partit

L'exdiputada socialista ha reconegut que en els últims mesos s'ha plantejat la possibilitat de marxar del partit, entre altres raons, diu, que l'ha decebut que l'actual direcció del partit menystingui l'aportació dels dirigents socialistes del tripartit. D'altra banda, considera que la Via Catalana és una mobilització interessant si s'entén com un pas més en la reivindicació de Catalunya com a poble.

RedaccióActualitzat
L'exdiputada del PSC Montserrat Tura creu que la direcció del PSC té una actitud forassenyada, en no escoltar la discrepància d'opinions que hi ha dins del partit. "El PSC necessita sumar. Aquesta vocació de dividir i de considerar que uns tenen dret a usar les sigles històriques del partit i altres no podrem utilitzar-les mai em sembla un plantejament forassenyat que no s'adiu en la base última del nostre partit", ha lamentat l'exconsellera.

Tura ha reconegut que en els últims mesos s'ha plantejat la possibilitat de marxar del partit, entre altres raons, diu, que l'ha decebut que l'actual direcció del partit menystingui l'aportació dels dirigents socialistes en el govern catalanista i d'esquerres del tripartit, en referència a l'article d'Antonio Balmón, en què assegurava que al PSC sobren "els experts en soroll sense rellevància actual que s'ofeguen en la seva vanitat". En aquest sentit, la també exalcaldessa de Mollet ha admès: "He passat per situacions difícils i he dit, en els últims mesos, que de vegades em sento amb un peu a dins i una fora. I una de les coses que més em dol de l'article és que l'actual Partit dels Socialistes de Catalunya, sembla que en boca del seu secretari d'Acció Política, desmereixi aquest període".

L'exdiputada socialista, a més, considera que el discurs federalista de la direcció de Pere Navarro es queda en les paraules.

D'altra banda, l'exconsellera creu que la Via Catalana és una mobilització interessant si s'entén com un pas més en la reivindicació de Catalunya com a poble. De totes maneres, encara no ha decidit si hi participarà.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut