Futbol

Guardiola i Mourinho es retroben aquest divendres a la final de Supercopa d'Europa

El Bayern i el Chelsea disputen aquest divendres la final de la Supercopa d'Europa en un duel marcat pel morbo que genera el retrobament entre Guardiola i Mourinho. Ara amb dos equips diferents, els dos tècnics tornaran a ser rivals com van ser-ho anteriorment en els duels entre el Barça i el Reial Madrid.

Actualitzat
El Bayern i el Chelsea disputen aquest divendres la final de la Supercopa d'Europa, a Praga, en un duel marcat pel morbo que genera el retrobament entre Guardiola i Mourinho un any i mig després. Ara amb dos equips diferents, els dos tècnics tornaran a ser rivals, com van ser-ho anteriorment en els duels entre el Barça i el Reial Madrid.

Els alemanys tindran fins divendres mateix el dubte de Schweinsteiger, lesionat en l'últim partit de Lliga. De la seva banda, Mourinho no podrà disposar del seu últim fitxatge, Eto'o. El tècnic portuguès s'ha negat a respondre preguntes sobre Guardiola o la rivalitat Barça-Madrid.

En la roda de premsa prèvia al partit, Mourinho ha assegurat que la final de la Supercopa és un enfrontament entre clubs i no un duel amb  Guardiola, encara que no ha pogut evitar recordar les vegades en què ha guanyat al tècnic català. "Revisa les estadístiques. Què va passar amb l'Inter, la final de Copa del Rei, la Supercopa a Espanya, la Lliga dels rècords?"

Tot i aquest repàs dels seus triomfs davant el Barça de Guardiola, l'extècnic del Reial Madrid ha volgut despersonalitzar el partit i ha dit que no pretén treure's cap espina: "És un club contra club."

Guardiola: "El Chelsea té un gran entrenador i el Bayern, també"

Pep Guardiola no ha tingut cap problema per elogiar la tasca de Mourinho. Igual que Mou, el de Santpedor també ha evitat que la final de Supercopa es personalitzés en els dos tècnics. Guardiola ha assegurat que "el Chelsea té un gran entrenador i el Bayern, també".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut