Francisco Camps i Rita Barberá s'abracen. (Foto: ACN)
Francisco Camps i Rita Barberá s'abracen, en una imatge d'arxiu. (Foto: ACN)
Palma

La Fiscalia Anticorrupció demana la imputació de Camps i Barberà pel "cas Nóos"

Novetats en el "cas Nóos". La Fiscalia Anticorrupció demana la imputació de l'expresident de la Generalitat valenciana Francisco Camps i de l'alcaldessa de València, Rita Barberà, per considerar que hi ha indicis de delicte en la contractació de l'Institut Nóos per organitzar els esdeveniments Valencia Summit.

RedaccióActualitzat
La Fiscalia Anticorrupció ha decidit sol·licitar al Tribunal Superior de Justícia de València que imputi l'expresident d'aquesta comunitat Francisco Camps i l'alcaldessa de València, Rita Barberà, arran de la seva intervenció en les negociacions dirigides a contractar l'Institut Nóos per a l'organització de l'esdeveniment Valencia Summit. El ministeri públic aprecia indicis de delicte en les actuacions dels dos aforats.

La Fiscalia presentarà aquest dilluns un escrit d'al·legacions a l'exposició que va fer el jutge que instrueix el "cas Nóos", José Castro, el maig en què proposava al Tribunal Superior de Justícia de València que assumís les diligències sobre els fets relacionats amb València.

El ministeri públic atribueix a Camps i Barberà la presumpta comissió de delictes de malversació continuada, prevaricació, frau a l'Administració i falsedat en document oficial, en la línia de l'exposició que va fer el jutge instructor.
Anar al contingut