Córdoba és el "cuate grandote" que havia demanat Aguirre. (Foto: Reuters)
Espanyol

L'Espanyol reforça el seu atac amb la cessió per una temporada del davanter colombià John Córdoba i de l'extrem romanès Gabriel Torje

El davanter colombià John Andrés Córdoba, de 20 anys, jugarà en qualitat de cedit a l'Espanyol durant aquesta temporada, després d'arribar un acord amb el Querétaro mexicà, club propietari dels seus drets. També cedit per una temporada arriba el romanès Gabriel Torje. L'extrem, que pertany a l'Udinese, va jugar la temporada passada al Granada.

Actualitzat
El davanter colombià John Andrés Córdoba, de 20 anys, jugarà en qualitat de cedit a l'Espanyol durant aquesta temporada, després d'arribar a un acord amb el Querétaro mexicà, club propietari dels seus drets. L'arribada d'aquest internacional sub-20 amb Colòmbia respon a la petició d'un ariet rematador per part de l'entrenador, Javier Aguirre. També cedit per una temporada arriba el romanès Gabriel Torje. L'extrem, que pertany a l'Udinese, va jugar la temporada passada al Granada.

El tècnic mexicà buscava un davanter corpulent, amb capacitat per rebre d'esquena, desembussar defenses i hàbil en el joc aeri. Córdoba, amb envergadura i 1,87 metres, ha estat l'escollit.

Abans que l'Espanyol ho fes oficial, el mateix davanter colombià ha anunciat el seu fitxatge a través de les xarxes socials. El futbolista ha publicat un document que acreditava la seva incorporació a la disciplina blanc i blava. "Gràcies a Déu ha arribat el final de tanta espera, anem amb tot", ha afirmat en una piulada, que ha esborrat posteriorment.

Segons ha explicat l'Espanyol, John Córdoba aterrarà a Barcelona en els pròxims dies. L'entitat informarà aviat de la data i l'hora de la presentació del futbolista, probablement a l'estadi de Cornellà-el Prat. El davanter colombià lluirà el dorsal 24.

Torje ocuparà el lloc de Wakaso

Torje, que té 23 anys, és un futbolista d'atac i va ser fitxat per l'Udinese la temporada 2011-2012. La temporada passada va jugar cedit al Granada, amb el qual va disputar 34 partits i va marcar 3 gols.

El jugador es troba concentrat amb la selecció romanesa per disputar dos partits a Bucarest davant Hongria i Turquia, i s'incorporarà a la disciplina espanyolista al final de la jornada internacional, quan serà presentat com a nou jugador blanc-i-blau. Lluïrà el dorsal 25.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut