Estabilitat amb pocs núvols

El dia serà assolellat, però a diferència del cel net de núvols de dimarts a tot el país dimecres en tindrem a la façana costanera al matí però sense ser cap amenaça. L'ambient serà molt agradable, un pèl càlid, amb amb unes temperatures màximes estancades per sota dels 34 ºC.

Actualitzat
La primera setmana de setembre avança amb total estabilitat atmosfèrica, però amb canvis a la vista a partir de dimecres a l'oest peninsular i que poden arribar a Catalunya de cara al cap de setmana. Fins aleshores gaudirem d'un temps molt tranquil.

Núvols només a la costa. El temps estable ens durà un dia de sol, però a la vegada tindrem un lleuger vent marítim que arrossegarà núvols des del mediterrani fins a la costa. A la tarda, apareixeran alguns núvols inofensius sobre les muntanyes del litoral que seran més densos cap al vespre. En paral·lel també en creixeran, sense energia, al Pirineu.

Fresca al matí i calor al migdia. Gran contrast tèrmic entre el matí i el migdia. Les mínimes han estat fredes al Pirineu amb valors inferiors als 8 ºC, en canvi a la costa la nit serà molt més suau amb valors entre 18 i 20 ºC. Destaquem:
4 ºC a Das, Cerdanya.
5 ºC a la Molina (1.400 metres), Cerdanya.
6 ºC a Núria (2.000 metres), Ripollès
6 ºC a Sant Pau de Segúries, Ripollès.
7 ºC a Planes de Son (1.500 metres), Pallars Sobirà

Pel que fa a les màximes, baixaran lleugerament a les comarques de la costa i del prelitoral per efecte dels vents humits i no tan càlids del Mediterrani. Les temperatures més elevades del dia es mouran entre els 30 i els 34 ºC.

El temps de dijous.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut