Olimpisme

Messi es posa la samarreta de Madrid 2020 i alça la bandera per a la candidatura espanyola

El crac argentí, Leo Messi, ha mostrat el seu suport a la candidatura de Madrid per ser seu dels Jocs Olímpics 2020 a Buenos Aires, en unes declaracions en les quals ha lluït la samarreta de suport a la candidatura madrilenya.

Actualitzat

El crac argentí, Leo Messi, ha mostrat el seu recolzament a Madrid per ser seu dels Jocs Olímpics 2020 a Buenos Aires, en unes declaracions en les quals ha lluït la samarreta Madrid 2020 i ha alçat la bandera de la candidatura espanyola. El suport de Messi se suma al manifestat per les principals figures de l'esport espanyol, així com el rebut dels més grans equips de futbol de l'Argentina, Boca Juniors i River Plate.

"Crec que la candidatura té moltes possibilitats pel que significa Madrid i per les seccions que té Espanya en tots els esports", ha dit Messi a Efe, que s'ha reunit amb el president del Comitè Olímpic (COE), Alejandro Blanco, a l'Associació del Futbol Argentí, després d'aterrar a la capital argentina per entrenar-se amb la selecció, que es veurà les cares dimarts vinent amb el Paraguai. "Crec que és bo per a l'esport que surti Madrid. No només pel que és com a ciutat, sinó pels esportistes que té Espanya de primer nivell", ha insistit el futbolista.

Quant a la polèmica per l'absència de Messi en un vídeo de suport a la candidatura de la capital espanyola, Blanco ha volgut deixar clar que "Leo mai no es va negar a recolzar la candidatura de Madrid" i que, simplement, "hi va haver un problema de temps, perquè estava entrenant" quan es va gravar la promoció.

A més, el president del COE, que es reuneix aquest dimarts amb el president de l'Associació del Futbol Argentí, Julio Grondona, reconeix la importància del suport del millor jugador del món: "Per a nosaltres és un gran honor pel que simbolitza com esportista i com persona", ha subratllat Blanco.



 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut